Prolife PA3 Backlight Автоматичен апарат за кръвно налягане

Наличност:
В наличност
Модел:
PA3 Backlight
Производител:
Prolife
116.00лв.

Автоматичен апарат за кръвно налягане Prolife PA3 Backlight

Голям дисплей

AF технология

HAI технология

ComfortSens технология

Arm movement indicator

Cuff check indicator

AVG технология

Функция Светофар с осветяване на целия екран

Памет за 199 измервания  1 ползвател

Маншет – конусовиден мек, 22-42 см

Адаптер в комплекта

10 години гаранция

HAI технологията гарантира измерване и отчитане на резултата, дори потребителят да има аритмия. 

AF технология – технология, която засича аритмията Предсърдно мъждене. Тя е рисков фактор за образуването на тромби и инсулт.

ComfortSense технология - осигурява по-точно измерване, тъй като няма болков шок за потребителя. Устройството определя горното ниво на налягане по време на напомпване. В допълнение, апаратът постоянно променя темпа на напомпване, намалявайки нивото на дискомфорт.

Arm movement indicator – ако потребителя се е движил по време на измерването, ще се появи този символ на дисплея. Това означава, че резултатите от измерването могат да не отговарят на истинското състояние, защото е имало неправилно поведение на потребителя.

Cuff check indicator – тази технология сигнализира дали маншетът е правилно или неправилно поставен от потребителя. При правилно поставен маншет, символът се появява на дисплея статично. При неправилно поставен маншет –се появява и мига. Технологията сигнализира дори при хлабаво поставен маншет, за да го поставите по-стегнато.

AVG технологията позволява усредняване на резултатите от последните три измервания.

Функцията Светофар ще ви покаже, дали кръвното ви налягане е в нормата, леко извън нея или повишено. При този апарат освен като скала на дисплея, функцията сигнализира и чрез осветяване на целия дисплей (подсветка) на апарат в зелено, жълто или червено, в зависимост от показателите на кръвното налягане и пулса.


Направи запитване