Брандове

Швейцарска марка с дългогодишен опит в производството на медицинска техника за домашна и професионална употреба. Развива и патентова различни технологии, които да подобрят качеството на измервания и ефективност при употреба на медицинска техника у дома. Продуктите на Microlife са клинично тествани и валидирани, носители на редици престижни награди.

виж продукти

Философия на Bionime е да предоставяме най-качествени продукти на хората с диабет, така че те да могат лесно да управляват ежедневното си здраве.  Прецизните резултати на домашното тестуване и компактния дизайн правят продуктите на Bionime лесни за употреба ии гарантиращи сигурност в резултата.

виж продукти

Швейцарски бранд за иновативни продукти за деца и бебета. Философията на AGU Baby е да създава уреди за модерния родител, да пести време и усилия при отглеждането на децата. Брандът съчетава изчистен дизайн, иновативни технологии и свързаност със смарт устройства. С AGU Baby родителите могат да се фокусират върху качествено време с децата си, вместо да са затормозени от ежедневени дейности.

виж продукти

Достъпен бранд, създаден с грижа за клиента. Философията на Prolife е висококачеатвени уреди и технологии на достъпна цена. Портофлиото на бранда включва уреди за контрол на кръвното налягане и инхалатори. С Prolife не правите компромис с качеството.

виж продукти