Връщане и замяна

Връщане на продукт


При покупка на продукт от zdraveisamocontrol.com получавате възможност за връщане на този продукт в срок от 14 дни след закупуването. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

Ние въстановяваме по банков път направеното плащане от Вас след като получим върнатия продукт и установим, че той е в търговски вид и годен за продажба. 


ЗДРАВЕ И САМОКОНТРОЛ ЕООД си запазва правото да откаже върнат продукти в следните случаи:

- при нарушена опаковка и лош търговски вид

- при липсва на гаранционна карта и касова бележка

- при нарушение на комплекта, включен в продукта при закупуване

- при използване на продукти, които от хигиенна гледна точка не могат да бъдат препродадени, напр. аспиратор за нос, глюкомер, както и продукти от серия Хранене на AGU Baby - Happi Shaker, Octopy, Bubbly.

Изключение правят уреди, които са дефектни или имат доказан технически проблем, които се третират като гаранционни и за проблем с такива се обръщайте към сервизите.


В случай, че не приемем вашето връщане гаранцията на закуения продукт продължава да тече в сила и ние сме длъжни да ви съдействаме за отстраняването на проблеми, свързани с продукта. 


Замяна

При установена техническа неизправност на продукта и/или производствен дефект, т.е. продуктът не отговаря на описанието, посочено в сайта, ние от ЗДРАВЕ И САМОКОНТРОЛ ЕООД сме длъжни да се свържем с производителя, вносителя или дистрибутора, от който сме закупили продукта, за да ви осигурим нов.

Молим при такива случаи да проявите търпение, тъй като ние поддържаме ограничен брой продукти на склад, а замяната на продукт може да стане само след техническа проверка от сервиз, оторизиран от производителя или дистрибутора на стоката.